مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن نردبان در حیاط خلوت مشاع

با سلام
یک آپارتمان 4 واحدی هستیم که طبقه همکف پارکینگ بوده و یک حیاط خلوت یا پاسیو در طبقه اول قرار دارد که سقف پارکینگ است و در سند مشاع ذکر شده است.
من طبقه اول هستم و از اتاق خواب به پایسو دسترسی دارم.
طبقه دوم یعنی طبقه بالای واحد من می گوید می خواهم نردبان بگذارم و بیایم توی حیاط و چون نردبان متحرک بوده و قابل جمع شدن است تغییری در مشاعات نبوده و نیاز به مجوز شهرداری نیست.
این مساله در صورت وقوع آرامش من و خانواده ام را به هم خواهد ریخت.
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به عنوان مزاحمت میتوانید طرح دعوا کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به عنوان مزاحمت میتوانید طرح دعوا کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

استفاده از قسمت مشاع ساختمان متعلق همه مالکین است و هیچ یک از مالکین حق استفاده اختصاصی از ان را ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تحت عنوان مزاحمت میتوانید طرح دعوا کنید