مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان دیه

سلام ببخشید می خواستم بدونم میزان دیه من چقدر میشه ؟
ساییدگی حارصه پشت چشم راست. سه کبودی بازوی راست و سه کبودی پشت دست راست و کبودی بند اول انگشت دوم دست راست. یک خراشیدگی حارصه سمت چپ شکم که ارش ان نیم درصد دیه کامل است. دو کبودی پشت ساق راست. یک خراشیدگی حارصه داخل لب فوقانی. تورم وسط سر با ارش نیم درصد دیه کامل.و یک برگ گزارش قانونی دیگه هم دارم که دوتا مال یک پرونده است : خراشیدگی حارصه بالای ابروی چپ و پلک فوقانی راست و بالای لب فوقانی و سمت چپ صورت و چانه جمعا پنج مورد. کبودی شانه چپ. جراحت حارصه کتف راست که ارش ان نیم درصد است. خراشیدگی حارصه خلف سر. کبودی سمت راست قدام سر که ارش ان سه دهم درصد است. خراشیدگی حارصه پشت دست چپ در محاضات انگشت شست. جراحت بخیه شده دامیه پشت دست چپ در محاضات انگشت اشاره . ساییدگی حارصه بند ابتدایی انگشت شست پای راست. کبودی ساق پای چپ .
لطفا اگه میشه جواب بدین که دیه من چقدر میشه ؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ،از قسمت محاسبات حقوقی سایت استفاده نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در درجه اول به اجرای احکام کیفری مراجعه کنید و در نهایت به سایت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
محاسبه دیه توسط اجرای احکام صورت می گیرد