مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت تعزیری

سلام . من اوستا بنا هستم. پیش یکی کار کردم . و کارشو طبق قرارداد تمام کردم و بابت تسویه و مانده حسابم در مغازه اش رفتم همراه با چهار نفر کارگرانم .. یک مبلغی تو کارتم واریز کرد . . و بعد از چند روز ازم شکایت کرده به جرم زورگیری و سرقت و تهدید به قتل فیلمی که از دوربین مداربسته مغازه اش هم تو پرونده هست ... بعد از طی مراحل قانونی به دادگاه .. الان برایم حکم صادر شده که مستوجب سرقت تعزیری ... نه من تهدیدی نه سرقتی و نه زورگیری انجام ندادم .... میشه برام همه چیزو توضیح بدهید. ممنون میشم

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
به هر حال دادگاه به استناد دلایلی حکم محکومیت شما را صادر نموده
به هر حال شما امکان اعتراض به رای صادره را دارید و میتوانید تجدید نظر خواهی نمایید
اگر حکم صادره فقط نسبت به شخص شماست ،کارگران میتوانند نسبت به بی گناهی جنابعالی شهادت دهند
ضمنا شما نیز میتوانید از باب مطالبه وجوه خود طرح دعوی نمایید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید .
موفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید از باب مطالبه وجوه خود طرح دعوی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید تجدیدنظرخواهی نماید و یک لایحه دفاعیه تنظیم نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مدارک وادله مثبته دال بر عدم تحقق جرم از ناحیه شما وجود دارد میتوانید نسبت به تحدیدنظر خواهی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در تجدینظرخواهی امری که مهم است این است که شما مدرک یا ادله جدیدی اراِِیه دهید.
درصورتی پاسخ خود را بصورت کامل دریافت نکرده و یا نیاز به شماوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.