مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از شکایت دیوان

درود
من مدت 17 سال نیروی رسمی سپاه و در وزارت دفاع مشغول بکار بوده ام. بعد از گذشت این مدت و با وجود رسمی بودن و عدم هرگونه تغییر وضعیت در ساختار سازمان اینجانب را به جرم عدم کارایی آنهم بعد از 17 سال فعالیت بر روی پروژه های مختلف که اسناد آن موجود است بازخرید نمودند. شکایتی به دیوان در سال 85 کرده ام اما جوابی دریافت نکردم. چگونه میتوانم پی گیر باشم و چگونه میتوانم حق و حقوق خود را که نیروی رسمی بودم نه شرکتی یا قراردادی از وزارت دفاع بگیرم. لطفا اگر کسی است که بتواند وکالت مرا بپذیرد استدعا دارم نهایت لطف را بفرمایید. ضمنا اینجانب ایثارگر دفاع مقدس نیز میباشم. سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سلام موضوع ابعاد متعدد دارد بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تنها راه ممکن شکایت به وسیله دادخواست به دیوان عدالت اداری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای شعبه دیوان باید مورد اعتراض قرار گیرد.