مشاوره حقوقی رایگان - صلح خیاری یا صلح عمری

سلام بنده سه دنگ ملک به نامم هست و سه دنگ دیگه به نام پسرم می‌خوام سه دنگ دیگرم رو هم بزنم به نام پسرم ولی نمی‌دونم فرق بین صلح عمری و خیاری کدوم بهتره بعد می‌خوام بدونم در صلح مالیات بر ارث تعلق میگیره چند درصد اگه زیاده سند قطعی بزنم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید سند صلح عمری تنطیم کنید که فقط مالیات بر نقل وانتقال تعلق خواهد گرفت ومالیات بر ارث مشمول ان نخواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام عقد صلح عمری ،
میتواند به صورت صلح عمری با حق فسخ باشد یا صلح عمری بدون حق فسخ باشد
اگر صلح عمری با حق فسخ باشد ، مصالح در هر زمان میتواند عقد را فسخ نماید و مالیات نخواهد داشت و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بحث در این مقال نمی‌گنجد مشاوره تلفنی بگیرید 09121502016

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عزیزم از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید تا دقیق و جزئی راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید اقدام به صلح عمری نمایید و حق فسخ را نیز برای درج نمایید.
درصورتی پاسخ خود را بصورت کامل دریافت نکرده و یا نیاز به شماوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.