مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام من یک خانه 65 متری دارم در یک کوچه 4متری و از یک طرف کوچه یک ونیم متری توی سند 60متره رفتم شهرداری استعلام گرفتم در طرح شهرداری کوچه 12متری میشود و باقیمانده ملک من 31متر و 50 سانت میشود ای درزمان اجرای طرح شهرداری بابت عقب نشینی پولی پرداخت میکند

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
چنانچه عقب نشینی در طرح مصوب تفصیلی شهرداری باشد حقوق ناشی از عقب نشینی به شما در قالب اعطای تراکم پرداخت میشود البته در صورتیکه قصد بازسازی و یا تجدید بنا داشته باشید .