مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. توروخدا سریع جواب دهید دارم دیوونه میشم. در رابطه ای که داشتیم نامزدم آلتش رو با تعداد ضربات متعدد هردفعه کم کم وارد آلت من میکرد و میگفت مواظبم هروقت به مانعی بربخورم دیگه جلوتر نمیرم. ولی من خیلی دردم میومد به قول خودش فقط سرشو یکم بیشتر داخل کرده، هردفعه هم که دست کردم اصلا خونی ندیدم فقط درد داشتم. آیا میشه پرده ی من عقب باشه و آسیبی ندیده باشم. شب و روز دارم گریه میکنم آخه من از اونجوردخترا نیستم و دیگه نمیخوام با ایشون ازدواج کنم. نمیتونم برم دکتر. آیا میتونم باکس دیگه ای ازدواج کنم. خدایا کمکم کن. درضمن روز اول پریودمم بود. اینکار 2روزپشت سرهم انجام دادیم.

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام بنظر خودت آیا سوالت حقوقیه؟ بنظر من که پزشکیه سرکارخانم محترم شما حتما می بایست به پزشک مراجعه کنی تا مطمئن بشی و استرست نیز کم بشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما سوالتان پزشکی می باشد وبه دکتر روانپزشک مراجعه نمایید از لحاظ روحی و روانی دچار مشکل هستید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت ازاله بکارت میتوانید مطالبه مهرالمثل کنید