مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی و مزاحمت

اقایی به خانمی در زمان بحث سیلی زده است و خانم شکایت کرده و حتی به محل سکونت اقا مراجعه کرده و باعث ابروریزی و مزاحمت شده هم برای اقا و هم همسایه ها. با چه عنوانی میتوان شکایتنامه تنظیم کرد و با چه متنی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. چنانچه نیاز به متن شکواییه دارید در قسمت مربوطه در همین سایت تقاضای تنظیم شکواییه از وکلای دادراه داشته باشید.

یک وکیل

سلام " نوع اتهام و وصف مجرمانه را بیان نمائید چونکه ما جرمی تحت عنوان آبروریزی نداریم و فرض سوال شما هم با ماده 618 ق.م.ا از کتاب پنجم قابل انطباق نیست .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جدای از بحث سیلی ،می توانبر علیه ایشان با عنوان مزاحمت شکایت کرد.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عنوان شکایت مزاحمت می باشد
برای دریافت متن می توانید از وکلا و یا کارشناسان حقوقی بهره بگیرید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید