مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

سلام وقت بخیر
من چند روز قبل یه ساعت واسه فروش گذاشتم سایت ... یه آقایی اومدن و خریدن بعد از دو روز تماس گرفتن گفتن که اگه ممکنه پس بگیر ساعتو یه مبلغی ازش کم کن من گفتم مشکلی نداره و نیازی نیست چیزی کم کنم ساعتو آوردن ولی من اون لحظه چون زودتر از وقتی که قرار گذاشتیم اومد 120تومن از پولم کم بود گفتم یا ساعتو فعلا ببر یا اینکه شماره کارت بده واست واریز کنم شماره کارت داد و رفت من نیم ساعت بعد رفتم پولو واریز کنم سیستم قبول نمی کرد کارتش غیرفعال بود اومدم خونه تماس گرفتم باهاش یه شماره کارت دیگه داد بعد من چون مهمون بودم خونه دوستم رفتم اونجا گفتم برگشتنی می ریزم واسش ولی وقتی به راننده گفتم یه جا دم عابربانک نگه داره گفت دستگاهها همهقطعه بخاطر اینکه یکساعت عقب کشیدن ساعتا رو
باز اصرار کردم دو یه تا عابر رفتم واقعا قطع بود حتی کرایه تپ سی هم هرچی خرد داشتم جمع کردم حساب کردم چون داشتم واسه پول تو کیفم می گشتم موبایل افتاده بود کنارم و متوجه نشدم
دیگه وقتی رفتم خونه هیچ کاری نمیتونم بکنم تازه فرداش رفتم با موبایل دوستم با پشتیبانی تماس گرفتم و راننده رو پیدا کردم و ایشون بعد از چند ساعت جواب داد و گوشیم و پیدا کرد ولی چون ساکن فردیس کرج بود گفت فرداش میارم که من گفتم شب منم میدم کرج خونه برادرم آدرس میدم بیار اونجا قبول نکرد گفت صبح میارم و آورد وقتی تحویل گرفتم موبایلمو دیدم صد تا مسیحای اون آقا اومده که با الفاظ خیلی زشت منو تهدید کرده بود و به من تهمت زده بو که دزدم
و وقتی برگشتم خونه فهمیدم شب قبل رفته دم خونه من کلی سروصدا کرده اصلا یه طوری رفتار میکنه که انگار من واقعا یه دزدم و کلی پولشو خوردم و خیلی وقته نیستم بهش گفتم من این اتفاق افتاد که نتونستم دیروز بریزم حالا ولی چون به پدر و مادر من فحش دادی و من هر دو رو از دست دادم و حساسیت دارم معذرت خواهی کن و بیا بگو به همسایه هام که سوتفاهم شده این مبلغو بهت بدم دوباره شروع کرده کلی حرف به خودم و عززیزام زده و دیروز هم انگار دوباره رفته دم خونه و همش هم داره منو تهدید میکنه که من اشنا دارم و اصلا میخوام حال تو رو بگیرم واقعا انگار مشکل روان داره واقعا دلیل این رفتارش نمیفهمم
من خواستم سوال کنم چطوری میتونم ازش شکایت کنم من واقعا اصلا قصد این نبوده پولشو بخورم اخه اصلا مبلغی نبوده ولی ایشون هم به من توهین کرده هم به خونوادم هم تهمت زده هم باعث آبروریزی پیش همسایه ها شده من هم متاسفانه مجبورم تنها زندگی کنم و این اتفاق واسه من اصلا تا حالا پیش نیومده بود
با تشکر

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام دوست عزیز
قرار نیست دیگران مطابق سلیقه ما و یا حتی آداب اجتماعی رفتار کنند
شما لطفا وجه باقیمانده را به حساب ایشان واریز کنید و عکس فیش واریزی را برای ایشان ارسال نمایید
ضمنا در صورت ادامه مزاحمت ها از سوی ایشان میتوانید از ایشان شکایتی تحت عنوان توهین و مزاحمت مطرح نمایید
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت توهین و تهدید را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان توهین و تهدید می توانید شکایت کنید