مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات سجلی

سلام من علی اکبر .ح پسر بچه بودم که پدر و مادرم فوت شدند و من باکسی به نام عبدالرحمن .ح کار میکردم و ایشان برای من شناسنامه گرفت و بعد از چند سال ایشان هم فوت شد من آمدم خاش و ازدواج کردم و خدا به چندین فرزند داد و مشکلی نه داشتم تا یک روزی رفتم برای پسر کوچکم شناسنامه بگیرم حویتم شناسنامه ام جواب نه داد رفتم پیش خانواده ام برادر صادق .ح به من گفت من و مادرم شناسنامه شما را فوتی زدیم دیگر سراغ ما نه یاید برای شما گران تمام میشود از آن روز دیگر من با فرزندانم بدبخت شدم الان نه دانم چکار کنم محض رضا خدا رهنمای کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام کار ایشان غیر قانونی است و قابل پیگری و اصلاح شدن دادخواستی به طرفیت ثبت احوال شهر خود بدهید

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

حتما از طريق دادگاه اقدام كنيد نتيجه ميگيريد عليه برادرتان و ثبت احوال