مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام پدرمان دارای زمین کشاورزی می‌باشد که سال ها پیش خریده وسندکاغذی وهم سندثبتی وهم سنداوقافی به نام خودش دارد
ودرطی مریضی تومرمغزی که داشت و خوش وحواسش را ازدست داد دایی اش که امینش بود ازپدرم امضا روی برگه سفید گرفته وبعدازچندروز آن زمین رابین پدروسه برادردیگرش تقسیم میکند البته ازطرف پدرم
والان دادگاه حکم به تقسیم داده باوجود حکم کارشناسی که این برگه سفیدامضاشده ومتن چندروزبعدوتوسط فرددیگری نوشته شده ایا راهی است که حکم برگرددیانه؟باتشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله اگر نظریه کارشناسی اثبات کند که نوشته های موخربر امضاست و اصطلاحا جعلیست بدوا شما میتوانید دادخواست حجر پدر را مطرح تا ثابت شود وی محجور و فاقد توانایی ذهنی بوده واز ضعف نفسش سو استفاده شده و بعد دادخواست ابطال تقسیم نامه را بدلیل فقدان قصد مطرح کنید و رای هم میگیرید