مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

پارسال برج اول هفت ماشینم را گرفتن بعنون 800 گرم‌ حشیش بیست پنج سانت شیشه ماشینم را ضبط ب نفع دولت کردن هیچ مدرکی بنام من نیست وکالت داریم ب اسم پسر عمو ولی بعد از توقیف چون قبلش بدهی داشتیم وکالت‌ ندادن وکیل هم گرفتم ولی روزی ک ماشینو خریدم قولنامه شاهد همه داریم هنوز خبری این ماشین نیست چکار کنم..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر سند خودرو به اسم شخص دیگری است میتواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نماید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خودرو بنام کس دیکری است نسبت به توقیف خوورو معترض ودرخواست رفع ان گردد