مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام من یکسال عقد بستم. هنگام رابطه درد و خونریزی نداشتم، به دکتر مراجعه کردم و ایشون گفتن اتفاقی برات نیفتاده ولی گفتن نمی تونن نامه بدن. همسرم هم گفتن من به تو اعتماد دارم. اما بعد از دو ماه رابطه داشتن ایشون به من تهمت زدن و از من نامه خواستن. من قبول کردم و حتی گفتم هر جا گفتی میام. اما ایشون گفتن من حوصله ندارم با مادرم برو از پزشکی قانونی نامه بگیر. مادر ایشون حاضر نشدن با من بیان من خودم رفتم پزشکی قانونی نامه گرفتم. اما ایشون و خانوادشون همچنان به من تهمت میزنن. الانم درخواست فسخ نکاح دادن. من نمیدونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مجید حبیب زاده

مجید حبیب زاده :

با سلام.سوال شما واضح نبود ولی ب احتمال زیاد دعوی ایشون رد خواهد شد