مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت و پرداخت هزینه توسط بیمه

با سلام
پلیس اینجانب (راننده سواری پراید) را در تاریخ 23 بهمن 97 در تصادفی که با موتور سیکلت داشتم مقصر تشخیص داد و به دلیل اینکه راکب موتور دارای جراحت سطحی بود و فاقد گواهینامه و همچنین اورژانس در صحنه حاضر شد ولی توصیه کرد که اگر به توافق رسیدین به نزدیکترین بیمارستان رفته و سونو گرافی انجام شود و همچنین مالک موتور که مادر راکب موتور محسوب میشد در صحنه حاضر و اعلام داشت که هزینه موتور 500 تومن بیشتر نخواهد شد من برای نرفتن خودرو و موتور به پارکینگ توافق نامه که پلیس راهور تنظیم کرد را امضا نموده و کارت ماشین و بیمه نامه خود را با کارت موتور سیکلت معاوضه (موتور بیمه نداشت) و موتور سوار را به بیمارستان بردم و خوشبختانه برای راکب هیچ اتفاقی به جز خراشیدگی سطح پوست نبود برای براورد خسارت موتور اقدام کردیم و من متوجه شدم که موتور 2 میلیون تومان خسارت دیده است به همین دلیل از مالک موتور تقاضا کردم برای رسیدن به هزینه خسارت از بیمه اینجانب استفاده نماید ولی ایشان قبول نکرده و علاوه بر بیمه درخواست 1 میلیون دیگر از بنده را داشته و من با دیدن این شرایط از ایشان برای استرداد مدارک شکایت و ایشان نیز برای تامین دلیل شکایت کرده است و طول درمان نیز گرفته است. حال از شما این سوال را دارم که آیا بعد از رسیدگی به شکایات، من هزینه ای باید پرداخت کنم یا بیمه کلیه خسارت وارده به ایشان از قبیل جانی و مالی را پرداخت می کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

بیمه موظف به پرداخت خسارتهای جانی و در صورت داشتم بیمه مالی خواهد بود و در صورت عدم همکاری بیمه با شما و زیاندیده میتوانید باشکایت علیه بیمه تمام خسارات را وصول نمایید