مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. یک ماه پیش تصادف کردم. کارت ماشین طرف رو گرفتم و به پلیس زنگ نزدم. دیگه گوشی رو بر نمیداره و جواب نمیده. پیگیری کردم ماشین رو تازه خریده و به نام خودش نبود. کسی که ماشین به نامش بود حکم توقیف رو گرفت و ماشین رو توقیف کردن ولی بازم نیومده مشکل رو حل کنه. صاحب اولی میگه راهنمایی رانندگی گفته باید ظرف یک هفته تعویض پلاک بشه وگرنه ماشین رو آزاد میکنن.. الان من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،از شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه خسارات بخاطر تصادف با ماشین بدهید.