مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام بنده حدودا 3 ماه پیش با تراکتور تصادف کردم به عقب تراکتور زدم و تراکتوردر خیابان 12 متری پارک شده بود و هیچ روشنایی اون خیابون نداشته و بدون خط کشی و تراکتور هم به علت نقص فنی کنار خیابان رها شده بوده و هیچ علامتی نه از شب رنگ نه چراغ خطر و چیز دیگه منو مقصر کردن و افسر کروکی آشنا های صاحب تراکتور بودن یا به نظر شما مقصر کیه ؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،شما می توانید به نظر افسر یک نفر اعتراض و به هیات سه نفره ارجاع دهید.