مشاوره حقوقی رایگان - شماره موتور و اتاق دستکوب

با عرض سلام و خسته نباشید من یک ماشین مدل 88 خریدم و پول هم کامل پرداخت کردم بعد از مراجعه به تعویض پلاک متوجه دستکوب بودم شماره اتاق و موتور شدم شکایت هم کردم آیا الان میتوانم درخواست تامین دلیل کنم؟ و برای تامین دلیل حضور طرف هم لازمه؟و انجام تامین دلیل چقدر زمان میبره و سوال مهم تر اینه که کارشناس دادگستری میتواند زمان حدودی دستکوب شدن را بفهمد مثلا تایید کند که بیشتر از یک یا چند سال است که این کار انجام شده است
ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید دادخواست مطرح کنید برای تامین دلیل حضور طرف لازم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بنمایددواگر شرایط فسخ معامله را داشته باشید امکان ان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بنماید