مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

سلام
من همسرم رو طلاق داده بودم و پدرم هم در حالت بیماری صعب العلاجی در آستانه مرگ بودند نامادری بنده (بخاطر اینکه مهریه همسرم زیاد بود و تمام سهم الارث بنده رو درصورت فوت پدرم همسرم در قبال مهریه صاحب میشدند) با فریب پدرم تمام اموال پدرمو طی یک قولنامه صوری بدون پرداخت مبلغی سند رسمی به امضای پدرم به نام خودش زده است و همسر بنده در زمان عده به مهریه اش رجوع کرده
زمانی که سند زده شده و زمانی که همسر بنده به مهریه اش رجوع کرده در یک روز یعنی 94/8/19 بوده است (هر دو عمل در یک روز اتفاق افتاده)
آیا فرار از دین محقق شده است
پدر بنده هم در تاریخ 95/1/23 فوت نموده اند
و آیا بر این اساس میتوان سند را ابطال کرد؟
مچکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام اگر بیماری پدر شما سبب زوال عقلی ایشان شده بود شاید بتوان کاری کرد که البته بسیار سخت و دشوار است،اما دیگر اینکه مدیون شما هستید و از شما مهریه طلب شده و ذمه شما مشغول بوده و پدر شما در آن تاریخ در قید حیات بوده اند و مدیون به کسی نبوده اند و اگر در سلامت عقلی بوده اند حق دخل و تصرف در اموال خود. را داشته است.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی معامله به قصد فرار از دین زمانی اتفاق میافتد که مدیون اموال خود را به دیگری انتقال دهد با توجه به اینکه شما معامله ای انجام نداده اید به هیچ عنوان معامله پدرتان به شما مرتبط نخواهد بود لیکن چنانچه منظرتان بی اثر کردن معامله صورت گرفته بین پدر مرحومتان با نامادریتان باشد این موضوعی است که قابل بررسی بوده و احتمال بلااثر کردن و ابطاتل نمودن آن معامله تحت شرایطی ممکن خواهد بود.

یک وکیل

سلام " انتقال دارائی مرحوم پدرتان در زمان حیات خود بطور قطعی و رسمی به همسرش (مادر خوانده شما) از لحاظ حقوقی و قانونی چه ارتباطی به اموال شما و یا بدهی شما به همسرتان از باب مهریه و یا مهریه همسرتان پیدا می کند !؟ معامله صوری کدام است !؟ مگر پدر مرحوم تان در زمان حیاتش و قبل از انتقال دارائی خود به همسرش به شما به عنوان فرزندش دین و بدهی ثابت و قطعی داشته که جهت فرار از پرداخت دین به شما ، معامله صوری باطل انجام داده باشد ؟! اگر پدر مرحوم شما در زمان حیاتش و در کمال صحت عقل ، دارائی خود را به همسرش (مادرخوانده شما) انتقال نمی داد الان بخشی از آن بعنوان سهم الارث نصیب وراث و ما بقی سهم توقیفی مهریه همسرتان می شد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.بایدفریب باید ثابت شود.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر فرار از دین نیست چرا که اموال پدر شما هنوز به شما نرسیده بوده است و ایشان در زمان حیات در زمینه انتقال و یا فروش اموال خویش مختار هستند و نمی توان به خاطر یک دین مال دیگری را در توقیف یا بازداشت و یا حتی فروش قرار داد
اگر شما ادعایی مبنی بر فریب نامادری خود دارید این موضوعی جداگانه است که نیاز به طرح دعوی جداگانه دارد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید