مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده جهت تعویض پلاک و انتقال سند

با سلام وعرض ادب
بنده در سال 92 با شخصی معاوضه خودرو انجام دادم و مبلغی هم پرداخت کردم. خودرویی که فروختم پلاک و سند به نام خودم بوده و خودرویی که خریدم پلاک به نام شخص دیگری غیر از فروشنده بوده است. براساس اختلافاتی طرف مقابل برای انتقال سند و تعویض پلاک خودرویی که خریده بودم اقدام نکرده و بنده هم مقابله به مثل کردم. ولی بعد از مدتی متوجه شدم ایشان خودرویی را که فروخته بودم تعویض پلاک کرده و انتقال سند انجام داده.بنده از مدارک ماشین فقط یک قولنامه دستی ،کارت خودرو وبیمه نامه دارم وپساز مذاکرات فراوان ،اشان حاضر شدن در مقابل دریافت مبلغی مدارک رو به من تحویل دهند ولی برای حضور در دفتر خانه وتعویض پلاک همکاری نمی کند.البته با توجه به اینکه وکالت تعویض پلاک قاعدتا باید برای مدت زمان معینی تنظیم شود واحتمالا مدت زمان ان سپری شده است.
از طرفی با صاحب اصلی پلاک که روی خودرو بنده هست هم صحبت کردم،ولی ایشان میگویند که بنده وکالت داده ام و همکاری نمی کنند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام درخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند را در مراجع قضایی مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام بهدتنظیم سند رسمی و فک پلاک دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید.