مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز مسکن مهر

سلام زنی 60 ساله هستم و پس از 15 سال از ثبت نام در مسکن مهر قصد فروش امتیاز را دارم
از طرفی پول ندارم مابقی رو واریز کنم و شرکت میگه واریز نکنی سلب امتیاز میشی
از طرفی هم فروش واحد قبل از تکمیل جرمه
الان تکلیف بنده چیست که دولت دست و پای مرا بسته
بخوام قولنامه بنویسم برای فروش امتیاز باید چه مواردی ذکر بشه که خریدار نتونه بعدا هیچ ادعایی داشته باشه؟
مثلا بگه قرار بوده دو خواب باشه یا 5 متر کمتره و ...

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از ارگان مربوطه پیگیری کنید و یا با کسی که خریدار است به توافق برسید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق تعاونی مربوطه پیگیری نمایید‌

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با وکیل مشورت کنید موارد زیادی وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه در عرف جامعه در حال تحقق است آن است که میتوانید از طریق املاک نسبت به فروش امتیاز خود اقدام نمایید و منعی در این خصوص وجود نداشته و نخواهد داشت