مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت برقی با یک ماشینی مینی بار

با سلام
من در یک بلوار با سرعت پایین (30کیلومتر) به یک ماشین حمل مواد غذایی که به گفته خودش با دنده سه بوده برخورد کردم و از حادثه به خاطر ضربه ای که به سرم خورده، هیچی یادم نمی یاد. ولی در همان منطقه یک دو برگردان بوده ولی من به عقب ماشین برخورد کرده ام. به دلیل اینکه هیچ شاهدی نیست. ماشینی اعلام کرده که من از عقب به ماشین برخورد کرده ام و برای من قابل قبول نیست که با سرعت کم و با دقتی که خودم دارد به پشت ماشین خورده باشم.
افسر کروکی که کشیده اعلام کرده که من از پشت به ماشین خوردم.
می خواهم بدونم راهی برای اثبات اینکه شاید ماشین دور برگردون را سریع پیچیده و من بعد از آن برخورد کرده ام به چه صورت هست.
همچنین هزینه پارکنیگ آن ماشین به عهده من می باشد یا خیر؟
راه قانونی که بتونم اثبات کنم مقصر من نبودم چیست؟
در ضمن من به دلیل اینکه ماشین در پارکینگ نمونه در دادسرا بهش رضایت دادم ماشین از پارکینگ خارج بشه.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، فقط می توانی به نظریه افسر اعتراض کنی و به هیات سه نفره ارجاع دهند.