مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

چکی به مبلغ 350میلیون ت به کسی داده بودم که وصول نشد ولی توافقی صورت گرفت ودر عوض چهار فقره چک بهش دادم که دوتا از آنها وصول شد وبابت
بقیه هم پول نقد دادم بهش و رسید گرفتم الباقی قرار شد در محضر بعد از انتقال سند پرداخت شود ولی متاسفانه روی همان چک اولیه اقدام کرده و توقیف اموال گرفته آیا خیانت در امانت میشود شکایت کرد

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام باید جهت شکایت خیانت در امانت مستندات داشته باشید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله طرح شکایت کیفری خیانت در امانت و حقوقی استرداد لاشه چک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با داشتن دلایل کافی می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به طرح دعوی مناسب از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری لازم را انجام بدهید