مشاوره حقوقی رایگان - منازل سازمانی

بنده از سال 1389 تا حالا در یکی از منازل سازمانی سکونت داریم، با اجازه از اداره مربوطه و راهسازی استان به علت فقر و نداشتن سرپناه در این منزل که سه خانواده هستیم سکونت داریم، ایا اداره راهسازی و مسکن میتوانند این منزل را از ما پس بگیرند، بسیار سپاسگذارم از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ضوابط و مقررات خانه های سازمانی در صورت اتمام مأموریت یا بازنشستگی واموری از ابن قبیل امکان بازپس‌گیری آن وجود دارد