مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخگویی و انجام کار در اداره اموزش و پرورش

سلام. من معلم هستم و انتقال گرفتم برای شهر محل سکونتم اما کارگزینی اداره آموزش و پرورش مبدا حاضر نیست کارهای تسویه مرا انجام دهد و مدام بهانه می اورد مثلا میگوید نگارش جدید نیامده و وقتی من تحقیق کردم دیدم بهانه س عنوان کردم و مسئول کارگزینی کارهای تسویه حساب و سی دی اطلاعات به من تحویل نمی دهد و تلفنی مرا تهدید کرده که دوست داری برو وزیر و مدیر کل رو هم ببین من هر وقت صلاح دونستم بهت تسویه حساب میدم بازرسی شکایت رفتم و حراست استان هم گفتم ولی نتیجه ای نداره چیکار کنم مثل اینکه پارتیش قویه و من نمی تونم کار تسویه حساب رو بگیرم و در منطقه مقصد هم اطلاعات رو میخوان تا برام ابلاغ و حکم بزنند حق ضایع شده ام را چجوری در این دنیای پارتی بازی بگیرم؟ (در ضمن برای همکار دیگری که انتقالیشون اضطراری ست تسویه رو انجام دادند ولی برای من که زودتر در خرداد منتقل شدم هنوز پاسکاریم میکند)

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-مطابق ماده8بند11-2و7قانون تخلفات اداری می‌توان شکایت خود را در هیات تخلفات اداری مطرح نمود درصورت راهنمایی و مشاوره تماس بگیرید