مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من دو ساله یه خواستگار سمج دارم خودمم بهشون علاقه مند شدم و میخوام که باهاشون ازدواج کنم ولی پدرم دو ساله با اذیت هاش و بهانه هاش و مخالفت های بی مورد حتی حاضر نیست باهاش صحبت کنه غیر دادسرا شما میگید ما چکار کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" شما در دادسرا کاری ندارید . بهتر است به نظر پدرتان بعنوان ولی نعمت خود و جهت حفظ حرمت و انسجام خانوادگی و جلوگیری از اختلاف در خانواده احترام بگذارید مگر خواستگارتان از بیشتر جهات موجه باشند و پدرتان بدون دلیل موجه با ازدواج شما با خواستگارتان مخالفت می نمایند که در اینصورت برای ازدواج با خواستگارتان باید از دادگاه خانواده صلاحیتدار اجازه اخذ نمائید . جهت موفقیت در اخذ نتیجه اقامه دعوی و دریافت اجازه ازدواج پیشنهاد می شود این مهم را به وکیل متخصص دادگستری واگذار نمائید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام همکار محترم جناب گنجی توضیح کامل ارائه نمودند.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام پاسخ همکار محترم کاملا منطقی وقانونی می باشد

یک وکیل

با سلام در صورتی که پدر شما دون دلیل موجه و منطقی با ازدواج شما مخالفت می نمایند دادخواست خود را با خواسته اذن در ازدواج در دادگاه خانواده مطرح نمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
البته موضوع شما در صلاحیت دادگاه خانواده میباشد و نه دادسرا
اما در صورتیکه به صلاحیت خواستگار خود اطمینان داشته و مطمین هستید که دلایل مخالفت پدرتان صحیح نیست میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست اذن در ازدواج را مطرح نمایید
اما همانطور که همکاران محترم فرمودند بهتر است موضوع را در داخل خانواده حل و فصل نمایید