مشاوره حقوقی رایگان - انتقال

سلام
در مورد ملک مسکونی
در صورتی که ملک به ارث برسد بایستی هر دو مالیات (مالیات فروش مالیات ارث) جهت سند بنام وارث خوردن پرداخت گردد یا تنها مالیات ارث پرداخت می گردد و ملک بنام وارث می شود؟
1-مالیات فروش و انتقال سند به خریدار چند درصد ارزش ملک است؟
2-مالیات بر ارث چند درصد؟

مثال اگر مالیات فروش 4 درصد
مالیات ارث 5 درصد باشد
پس از فوت پد ر بایستی 4 5=9 درصد باید وارث پرداخت مالیات کند تا سند ملک را بنام خودبزند یا تنها 5 درصد مورد انجام میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مالیات بر ارث
پرداخت بشود تا ترکه به وراث منتقل بشود
و میزان مالیات بر ارث در مورد هر مالی ( مال منقول ، مال غیر منقول ، وجه نقد ، مغازه تجاری ، سهام بورسی ، سهام غیربورسی و ... ) متفاوت است