مشاوره حقوقی رایگان - برگه کمپانی

خودرویی در حال معامله هستم برگ سبز و سند قطعی دفترخونه رو دارد ولی برگه کمپانی ندارد با مراجعه به تعویض پلاک و دفترخونه اعلام کردند نیازی به برگه کمپانی نداریم درواقع میتونم سند قطعی و تعویض پلاک رو بدون برگه کمپانی انجام بدم ولی برای گرفتن المثنی یا تائیده به نمایندگی خودرو معین موتور مراجعه کردم و در سیستم بررسی کردند گفتند این خودرو رو ما وارد نکردیم از طریق راهور پیگیر باشید مجدد از طریق سیستم تعویض پلاک بررسی کردند که مرجع واردکننده این ماشین چیه تا از اون بتونیم برگه کمپانی بگیریم متاسفانه سیستم نگاه کردند گفتند هیچ مرجعی در راهنمایی رانندگی ثبت نشده در واقع عملا نمی تونیم برگه کمپانی مجدد بگیریم چون هیچ مرجعی نیست بنظر از لحاظ حقوقی مشکلی بابت اینکه ماشین رو بخرم وجود دارد یا نه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سند کمپانی سند قطعی ومشخصات ودر واقع شناسنامه وسیله محسوب می گردد واهمیت دارد اما در دفترخانه با توجه به تمامی مدارک ورویت آن تنظیم سند محضری انجام می گیرد اگر دفترخانه خود عنوان داشته لازم نیست پروسه مالکیت شما نسبت به وسیله طی می گردد وبا مشکلی روبرو نیست. اصولا وقتی برگه کمپانی مفقود می شود درخواست آگهی می دهند تا عواقبی دامن گیر آنها نشود