مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین، نفقه، ترک محل سکونت زوجه

اگر زن در خانه مرد ساکن، لیکن تمکین خاص نداشته و تمکین عام نیز ننماید، چطور میتوان، عدم تمکین خاص وی را ثابت نمود.
زنی که در خانه همسر است و از مشتقات نفقه از جمله مسکن،غذا،درمان،... برخوردار است، آیا میتواند مطالبه نفقه نماید،مرد چطور ثابت کند که وی از مشتقات نفقه استفاده کرده و می‌کند.
زنی که ترک محل سکونت مرد نموده و به خانه شخصی خود میرود،آیا ناشزه است؟میتوان دادخواست عدم تمکین تنظیم کرد؟ چه مدارکی برا اثبات ترک لازم است؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

پاسخ به سوال شما مستلزم مشاوره حضور یا تلفنی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تمکین خاص قابل اثبات نیست مگر اینکه خود زوجه اقرار کند.
نفقه همان مسکن ، خوراک ، پوشاک است. بودن زن و مرد در یک خانه و پرینت بانکی خرید ها نشان پرداخت نفقه است.
با استشهادیه و شهادت شهود می توانید ترک کردن منزل توسط زوجه را اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید