مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی چاه

سلام و خسته نباشید،ما یک زمین داریم لب روداخانه مجوز چاه و برق هم داریم،همسایه زمین ماه2 زمین پایین تر دارند یکی چسپیده به زمین ما یکی پاین تر حالا اونا مجوز یکی دارند واسه زمینی که از چاه ما حدود 170 متر دورتره یک جاه م که 70 متری ماهست بدون مجوز.
بر سر مشکل اینا هر وقتی که کارشناس اومده چاه زمین کنار مارو نشون دادن..حالا اومدن سر این چاه حفاری و اینا شکایت کردیم انتقالو بهشون دادن 3 ماه پیش واسه 15 هکتار آبیاری هم این کارو میکنه ما چطوری میتونیم پیگیری کنیم
اداره میگه چاه مجوز دارشون کروکی نداشته دیگه نمیتونین کاری کنین
ولی یک شکایت سر پرونده شون هست که سال 80که اونا ازما کردن که ما مجوز نداریم...تو اون کارشناسی قید شده که چاه مجوز دارشون 170 متر ازما دورتره،چاهی که کنار چاه ماهست بدون مجوز و چاه ما مجوز دار..
لطفا راهنمایی کنید
میتونم شکایت کنم جابه جایی رو که گرفتن لغو کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست رفع مزاحمت با ممانعت از حق و تصرف عدوانی میتوانید بدهید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود می توانید دادخواست مزاحمت خود را مطرح نمایید