مشاوره حقوقی رایگان - ملک غیر قابل تفکیک

سلام. در فروردین 1400 یک قطعه زمین 350 متری از زمین 972متری خریداری نمودم قرار شد که تفکیک زمین و سند زدن از طریق مالک صورت گیرد و بنده هزینه های آن را بعهده گرفتم. پس از استعلام از بنیاد مسکن مشخص شد کاربری زمین بصورت 29 متر مسکونی و 53 متر باغ و 888 متر در خارج از طرح هادی میباشد و اجازه تفکیک نمی دهند با توجه به اینکه زمین دارای سند مالکیت بوده و بصورت مسکونی و باغ استفاده میشود. لطفا در خصوص نحوه سند زدن راهکار ارائه فرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ملک غیر قابل تفکیک است و گرفتن سند مجزا برای 350 متر امکان ندارد و اداره ثبت ، سند مجزا ، صادر نخواهد کرد
ولی شما میتوانید 350 متر از زمین را به صورت وکالتی و مشاع ، در دفترخانه به نام خود انتقال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ملک غیر قابل تفکیک است و گرفتن سند مجزا برای 350 متر امکان ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و باغ ها هرگونه تفکیک و افراز اراضی که از حدنصاب مقرر در قانون کمتر باشد منع گر دیده است