مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری رایانه ای

با سلام بنده از یک فردی بدون آگاهی یه کارت بانکی گرفتم و به نفر بعدی دادم برای مبلغ ناچیزی پول که فیشینگ بود و دستگیر شدم و با کفالت آزاد شدم و همه افراد هم دستگیر شدند . میخواستم بدونم که حکم قاضی میتونه چی باشه ؟؟
و اینکه آیا خبر نداشتن من از روند کار فیشینگ میتونه به من کمک کنه؟
و اس ام اسی اومد که پرونده رفته دادسرای لردگان چهارمحال و بختیاری میخواستم بدونم علتش چی هستش؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر عدم سونیت خود و عدم علم واطلاع خود را اثبات نمایید مبرا از میسولیت خواهید بود