مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور رای در دیوان

با سلام . برای بیمه بیکاری به اداره کار مراجعه کردم م تاسفانه بخاطر یک روز تاخیر درخواست من رو رد کردند. و در رای صادره درج کردن که عذر موجه نداشتم برای اون یک روز. به معاونت که مراجعه کردم فرمودن باید از طریق دیوان عدالت اداری کار را پیگیری کنم . معمولا چقد طول می کشه تا رای را صادر کنند؟ در این گونه موارد که بخاطر یک روز تاخیر اداره کار حاضر به همکاری نیست امکان صدور رای به نفع خواهان از طریق دیوان عدالت اداری هست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام م یتوانید به رای صادره اعترا ض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید طول مدت رسیدگی مشخص نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در دیوان مجدد بررسی شود با پیگیری شما شاید به نتیجه برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان طرح دادخواست وجود دارد ولیکن اکر دلایلتان بعنوان عذر موجه قانونی نباشد دیوان نیز دعوی شما را رد خواهد نمود