مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه 5 درصد ایثارگری

من پدرم 6 ماه و 26 روز سابقه حضور در جبهه به عنوان سرباز دارد (داوطلبانه نیست) و کارت ایثارگری از ارتش دریافت کرده است و من با مراجعه با سایت ارتش کد پیگیری 12 رقمی رو دریافت کردم
و میخواستم بدونم میتونم از سهمیه 5 درصد ایثارگری در کنکور سراسری استفاده کنم؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در مناطق عملیاتی یا جنگی داشته باشد