مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سيم كارت متوفی بعد از حصر وراثت

اكر متوفي ٦ نفر وارث داشته باشه براي سيم كارت همه بيان رضايت بدهند بجز يك نفر از وراث بدليل سن بالا و ناتوان بودن در شهر ديگري است و آمدنش سخت است آيا انتقال صورت مي بذيرد ؟؟؟

پاسخ ها :

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام خیر شما خز طریق دفتر خانه اسناد رسمی از آن فرد رضایت نامه بگیرید وبا آن اقدام نمائید.‌