مشاوره حقوقی رایگان - توهین به معلم در مجازی

سلام
اگر دانش اموزی در فضای مجازی در گروهی که معلم حضور نداشته به مادر معلم توهین کند و از طریق شخصی این پیام به دست معلم برسد درصورت شکایت مجازات ان چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (74) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام توهین به اشخاص عادی شلاق وجزای نقدی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توهین به اشخاص عادی شلاق وجزای نقدی دارد