مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نكاح

باسلام. همسرم در عقدنامه قسمت شغل نوشته شده دانشجوي دكتري ، ولي بعدا مشخص شد ايشون دانشجوي كارشناسي ارشد هستن ، ايشون به مدت ١٣ ماه من رو رها كرده ، مي گه خودت برو برا طلاق اقدام كن، هنوز هم پايان نامه شو دفاع نكرده ، ايا بنده مي تونم اقدام كنم و ايشون رو محكوم كنم ؟ بابت شكايت كيفري؟

پاسخ ها :

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

خیر،ایشون دروغی گفته که جرم محسوب نمیشود.آنچه در ظاهر امر بنظر میرسد مشکلات دیگری هست که میبایست به یک مشاور زوج درمان مراجعه نمایید و عمر و جوانی خویش را با لجاجت هدر ندهید.هیچوقتج فراموش نکنیم ما فقط یک مرتبه فرصت زندگی کردن داریم ،یک تولد یک زندگی و یک مرگ.