مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط زن

سلام ، بنده در زمان قبل عقد شاغل بودم و ماهيانه ٨٠٠ هزارتومان قسط پرداخت ميكردم ولی بعد عقد شوهرم اجازه اشتغال نداد و گفت مانده اقساط را كه حدودا ٧ ميليون شد طي چند ماه پرداخت ميكنم و پرداخت كرد... حالا بعد يكسال در حال جدايی هستيم و وكيل ايشان اظهار دارند اين پرداختی ها وظيفه مرد نبوده و ميتواند با ارائه اسناد پرداختی زن را بدهكار بخواند.... لذا من رو مجبور به بذل مهريه در زمان طلاق توافقی كرده اند... مهريه ام ١٤ تا سكه است و ميگويند مابقي هم رسيد پرداخت های ماه به ماه بابت خرجی توسط شوهرم است!!! سوال: آيا اقساط و پرداخت ها كه همه اش خرج خانه و لباس شده بدهی من هستند !؟
سوال دومم: آيا سرويس جواهری كه موقع عقد بهم داد و سند منگوله دار دارد و سند به نام شوهرم است، به خودش تعلق دارد يا به من!؟؟؟

ممنونم از جواب سريعتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هرچیزی که در عرف به عنوان حقوق زن و در واقع نفقه می باشد بر عهده مرد است و نمی تواند با این ادعا نسبت به عدم پرداخت حقوق شما اقدام نماید
شما اگر چه مهریه را بذل نمودید اما دارای حق نفقه ایام زوجیت منوط به تمکین عام وخاص می باشید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام توضیحات جهت پاسخ کافی نمی باشد تو تلگرام بیشتر توضیح بدید تا چواب بدهم

یک وکیل

سلام" وقتی شما در دادخواست طلاق توافقی و گزارش اصلاحی تنظیمی در دادگاه ادعا می کنید مهریه خود را بذل نموده اید و از باب نفقه گذشته و یا اجرت المثل و یا استرداد جهیزیه ادعایی ندارید خود به خود ذمه شوهرتان را نسبت به حقوق مالی خود بری می کنید و دیگر ادعایی در آینده در این زمینه پذیرفته نیست . بدهی اقساط وام بانکی که در تعهد و بر ذمه شما بوده و شوهرتان در قبال اخذ رسید به نیابت از شما پرداخت نموده ، دینی است که به گردن شماست و تهاتر آن به میزان بدهی با سایر مطالبات حقوق مالی شما اعم از مهریه ، نفقه و غیره بلا اشکال است و منعی ندارد . در مورد گردنبند هم چونکه سند مالکیتش (فاکتور خریدش) به نام شوهرتان است حقی از لحاظ قانونی برای شما متصور نیست .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پرداخت نفقه زوجه از وظایف همسر شما بوده و در اینخصوص نمیتوانند مبلغی را اط شما مطالبه و یا با استناد به ان درخواست تهاتر با مهریه را بنمایند
در خصوص اقساط در صورتیکه مورد اقساط بنام شما بوده و همسرتان پرداخت نموده میتوانند این مبلغ را از شما مطالبه نمایند
در خصوص سرویس جواهر اگر بنام ایشان بوده وایشان انرا به شما هبه کرده باشد میتواند انرا از شما پس بگیرد مگر اینکه در وضعیت ان تغییری بوجود امده باشد.که از جمله این تغییرات میتوان به فروختن ان مال اشاره کرد
البته در صورتیکه دعوی در اینخصوص از طرف همسر شما طرح دعوی دراینخصوص صورت بگیرد و شما پس از ان اقدام به فروش کنید در اینصورت شما در خصوص وجه ان مسیولیت خواهید داشت.
در غیر اینصورت شما میبایست ابتدا هبه بودن مال را اثبات نمایید و سپس تغییر وضعیت مال هبه داده شده را

یک وکیل

سلام. همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم