مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر مطلقه از پدر بازنشسته ی متوفی

با سلام. سوالم از آقای حسین حاجی زاده وکیل محترم اینست که ایشان در پاسخ به سوال من در مورد اینکه آیا با توجه به اینکه پدر و مادر من فوت کرده اند و شایعاتی که در مورد یک سوم شدن حقوق مطرح هست من حقوق کامل پدر را خواهم گرفت یا نه؟ یکبار در تاریخ 1400/6/29 جواب دادند که همچین چیزی بوده ولی تکذیب شده یکبار هم در تاریخ 1400/7/13پاسخ دادند که حقوق دختر از مستمری پدر به یک سوم کاهش یافته. میخواهم بدانم کدام جوابتان درست است و تکلیف ما در مورد حقوق چیست؟ وکلای محترم هر روز پاسخ های متفاوت میدهند. با تشکر 1400/7/14

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

همکار گرامی درست گفتن ولیکن هنوز چیزی در این خصوص تصویب نشده که به مرحله اجرا برسه و طبق قبل کماکان اجرا میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هنوز تصویب نشده و صحبتهای ان هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلاً چیزی در مجلس مطرح و تصویب نگردیده است