مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زمین کشاورزی

سلام پدر من اول تابستان زمینی با مساحت 8 هکتار و به ازای هر هکتار 20 میلیون اجاره کرده که میشه 160 میلیون
نصف هزینه اجاره(80میلیون) رو پرداخت کردن در ابتدای قولنامه ،
یک ماه پس از اجاره آب چاه کشاورزی نصف شد و پدر من نتونست 8 هکتار رو کامل آبیاری کند و برای بهتر شدن محصول 3 هکتار رو رها کرد و آبپاشی نکرد و محصول رشد نکرد ولی صاحب زمین اصرار به گرفتن اجاره ان مقدار زمینی که پدرم آبیاری نکرده دارد.
پدرم بقیه اجاره زمین (80)میلیون رو به صورت چک به انها داده ، اما پدرم ضرر کرده نمیتونه چک رو پاس کنه ولی صاحب زمین میخاد شکایت کنه و تهدید کرده یکبار برای چک ازش پول میگیره یکبار برای قولنامه
صاحب زمین اگر شکایت کند میتواند اجاره را بگیرد؟؟؟
در قولنامه هم ضرر و زیان این چنینی ذکر نشده،
ولی چکی که دریافت کرده در ابتدای اجاره توی قولنامه ذکر شده

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اصولا در قراردادهای زمین‌های کشاورزی مقدار و ساعت دریافت آب می‌بایست ذکر شود اگر در قرارداد ذکر نشده باشد، عرف حاکم است