مشاوره حقوقی رایگان - خلف وعده در انجام کار

با سلام وقت شما بخیر بنده حدود 2 هفته ی پیش با یک خانم جهت انجام پایان نامه بنده و خانمم به توافق رسیدیم. ایشان در ابتدا گفتند که کار هر دو پایان نامه را حدود 4 روزه تحویل می دهند و یک میلیون بیعانه دریافت کردند.
بعد از گذشت دو هفته به طور ناگهانی امروز پیام دادن که یکی از پایان نامه ها را تحویل می دهم ولی کار پایان نامه من را انجام نمی دهند در حالی که دو قبل آن گفته بودند که کار من را تحویل می دهند و تمام پیام های ایشان در واتس آپ موجود است.
اما امروز به یک باره نظر خود را تغییر دادن. ایشون قرار بود یک هفته ی پیش به من تحویل بدن و کل زندگی من رو مختل کردن می خواستم بدونم می توان به خاطر تاخیر و هم چنین خلف وعده از ایشون شکایت کرد؟؟ و اگر میشه به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
توافق شما و ایشان غیرقانونی بوده و شما مورد حمایت قانون نبوده و نخواهید بود...
به راستی، آیا نفس عمل زیبنده است؟!!