مشاوره حقوقی رایگان - سوال تحصیلی

ببخشید که اینجا میپرسم هیچ کسو پیدا نکردم جواب سوالامو بده رسیدم به اینجا ...
بنده حقوق میخونم ترم بهمن تموم میکنم اگه خدا بخواد 23 سالمه هیچ سابقه ی کاری ای هم ندارم ، میخوام ادامه بدم ... خیلی سر درگمم بین وکالت و ارشد ، برای ارشد علاقه به گرایش حقوق خانواده دارم ، هیچ جا هیچ اطلاعاتی ازش نیست جز اینکه دانشکده قوه ی قضاییه بخونم ، اگه دانشکده قوه ی قضائیه قبول نشم برای این رشته کار هست ؟ توی یه شهر کوچیک؟ریسکه خوندنش ؟ روحیم به وکالت نمیخوره بیشتر هدفم استخدامیه که همه جا دنبال سابقه کاری هستن ... مثلا واقعا سابقه کاری ملاکه برای دادگستری ؟ ممکن نیست سال بعد آزمون استخدامی بدم پذیرش بشم بدون سابقه ؟ پیشنهاد شما چیه ؟ وکالت یا ارشد حقوق خانواده یا کارشناس دادگستری؟ کدومش بهتره چرا ؟ ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، گرایشهایی از این دست (مثل حقوق خانواده) ، ریشه دار نبوده و چندان چیز زیادی هم به شما یاد نمی دهند بهتر است بر حسب علاقه تان سراغ گرایشهایی با محتوای علمی مناسب بروید همچون جزا ، خصوصی ، تجارت بین الملل، نفت و گاز و امثالهم
در رابطه با وکالت هم نگران نباشید انشااله با طرح تسهیل ، همه وکیل خواهند شد!!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر حسب علایق شخصی خود گرایش مد نظر را تعیین و ادامه بدهید