مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تحقق بزه انتشار تصاویر شخص در فضای تلگرام

با سلام اقایی عکس خودش رو با چندین خانم به عنوان نامزد که یه خانمی از آشنایان بنده که ظاهرا دوست دخترش بوده و ایشان رو به عنوان نامزدش معرفی کرده در فضای تلگرام منتشر کرده و به قصد ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت بنده همان عکس را برای بنده ارسال مینماید
این خانم اسراری از بنده نزد ایشان فاش کرده بودند اینجانب از خانواده همان خانم آشنا گله کرده و که چرا اسرار بنده فاش شده و حتی تهمت زده شده است خانواده دختر از موضوع اظهار بی اطلاعی کردند و اینجانب متن پیامک ها و همان عکس رو با همان لینک جهت اثبات ادعایم برای خواهر خانم مورد نظر فوروارد کرده ام
البته این آقا بارها تصاویر مستهجن و جنسی از خودش رو برای اینجانب ارسال کرده ولی بنده آن را منتشر ننموده ام
حالا متوجه شده ام که این آقا از بنده به اتهام نشر تصاویر شخصی در فضای مجازی، ایراد تهمت، هتک حرمت، افترا شکایت کرده اند که نامزدی ایشان رو برهم زده ام
در حالی که خانواده همان خانم اظهار میکنند که دخترشان هیچ رابطه رسمی , عرفی و اخلاقی و نامزدی و خواستگاری با این آقا نداشته و اگر هم صداشون در نمیاد بیشتر برای حفظ آبروی خودشان است که رفاقت و دوستی دخترشان رو لا پوشانی کنند
سوال اینه ایا بنده منتشر کننده عکس ها در فضای مجازی بوده ام ؟
شرایط تحقق بزه در این امر چگونه است ؟ این عکس توسط خود شخص منتشر شده و بعید نیست برای افراد دیگری هم ارسال شده باشد آیا این اتهام به بنده وارد است ؟
اگر این عکس ها اسرار بوده آیا بنده آن را منتشر کرده ام یا خود شخص ؟
آیا پلیس فتا میتواند تاریخچه ارتباط و تماس های رد و بدل شده دسترسی داشته باشد
اگر فرد حساب کاربری ش را حذف کند ایا قابل بازیابی است؟ که صحت ادعای بنده ثابت شود؟
ایشان به جز یک صفحه اسکرین شات هیچ مدرکی رو جهت اثبات اتهامات وارده ارائه نداده اند
اگر درصورتی که بنده محکوم شوم ایا میتوانم برای اتهامات وارده( توهین ، افترا، هتک حرمت) که کذب بوده از ایشان شکایت کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

انتشار عکس در فضای مجازی بدون رضایت صاحب عکس برابر قانون جرم است ودارای تبعات قانونی.
در هر حال با عنایت به اینکه حضرت عالی بدون داشتن سوء نیت و برای اثبات ادعای خود مبنی بر تنویر ذهن طرف مقابل از این عکس ها استفاده نموده اید دادگاه این موضوع را مد نظر قرار خواهد داد
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا نگارش لوایح و خواسته خویش با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید
قل ز تماس پیامک ارسال دارید

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام با توجه به پیچیدگی موضوع حتما با یه وکیل مجرب صحبت ووکیل استخدام کنید

یک وکیل

سلام" سؤالات متعدد شما مفصل نگارش گردیده و لذا پاسخ به آنهم مفصل خواهد بود و در این مقال نمی گنجد و مستلزم مشاوره حضوری است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مطالبی که شما فرمودید نشان از نگرانی تان به موضوع است.لذا هر عزیزی به صرف فرمایشات شما بخواهد چاسخ دهد،یقیناً شما را راضی وآرام نمی کند.لذا پاسخ به تمام سوالاتتان مستلزم استخدام وکیل ولو به جهت مطالعه پرونده وارائه پاسخ شما(پیش بینی نتیجه)خواهد بود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدپی موضوع شما و نیاز به تشریح کامل شرایط توصیه میکنم پس از جمع اوری مدارک کامل در اینخصوص به صورت حضوری مدارک و مستندات را به یک وکیل متخصص ارایه نمایید تا پاسخ کاملی در اینمورد اخذ نمایید

یک وکیل

با سلام اگر سونیت طرف در ضرر زدن به شما محرز باشد می توانید شکایت افترا علیه ایشان مطرح نمایید البته پس از حکم برائت یا قرار منع تعقیب. انتشار عکس ها بدون اجازه طرف جرم است هم بر طبق قانون جرایم رایانه ای و هم قانون امور سمعی و بصری. پیشنهاد می شود از حضور وکیل در پرونده بهره بگیرید.