مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت پدر

سلام دخترم 5 ماهشه، شوهرم کتک میزنه چاقو میزاره زیر گردنم ، حتی بچمم زد نامه پزشکی قانونی دارم، خودزنیم میکنه عکس دارم ازش سیگار میکشه و قبلا مشروب میخورده الانو نمیدونم و اعتیاد دیگشم خبر ندارم، خونه اجاره نکرده وسیله هارو گذاشته خونه بابام 20روزه، منم بخاطر ضربو شتم شکایت کردم الان میاد بچه رو ببره، باید چه شکایتی کنم که نتونه بچه را ببره؟
و اینکه شکایت ترک انفاق خودم و بچم کردم
دادگاه هنوز تشکیل نشده بهش بگم مای بیبی بگیر میتونه بعد بگه که خرجی میدادم؟
و اینکه شکایت کیفری چقد طول میکشه تا دادگاه تشکیل بشه تا الان من رفتم دادیاری بقیش چیه؟
و مشاوره سامانه تصمیم برای طلاق رفتم که گفتن 45روز دیگ باید بیای و مشاوره هارو با همسرت باید بری، من دیگه نمیخوام با ایشون زندگی کنم امنیت جانی ندارم برای چی دیگ باید مشاوره برم ؟؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام روال کار قضایی است-شما میتوانید درخواست حضانت را بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.