مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

با سلام پدر بنده سال 72 به قصد فرار از دین 16هزار متر زمین کشاورزیشو تو ی برگه نوشت داد به عموم و از اونجایی که خودش رئیس شورا وقت بود زیر اون برگه مهر هم زد اما 4 تا امضا الکی به عنوان شاهد زیرش زدن و شاهدی وجود نداشته و سال 94 پدرم فوت شد و ما اموالشو بین وراث تقسیم کردیم حالا که من میخوام زمینمو بفروشم عموم با استناد به همون برگه ادعای مالکیت می کنه و مانع فروش میشه و لازم به ذکره که این زمین از سال 72 تا به امروز در اختیار پدرم یا وارثینش بوده میخواستم یه راهنمایی بکنید من چجوری میتونم به حقم برسم ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود باتوجه به گسترده بودن موضوعدمشاوره تلفنی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادخواست ابطال مبایعنامه به جهت صوری بودن بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات صوری بودن معامله می توان آن را باطل نمایید