مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
خانمم بنده درخواست طلاق دادن و همه دیون مالیشو بخشیده ولی حکم تمکین و واخواهی به نفع بنده صادر شد ولی قاضی حکم طلاق یکطرفه ظرف یک ماه صادر کرد بعد اعتراض دادم و همچنین خانمم بابت تمکین اعتراض زد بعد برای من احضاریه امد که با گواه بیا دادگاه من 12 نفر گواه بردم ولی خانمم فقط خانوادش امده بودن ولی قاضی فرمودند که اصلا قرار نبوده که شما گواه بیارید و از گرفتن اظهارات گواهان من امتناع کردند بعد از رفتن پرونده به تجدید نظر در طی همان روز که پرونده در تجدید نظر ثبت شد رای صادر شده که نوشته داخواست تمکین من فقط برای استفاده از مزایای تمکین بوده در صورتی که بنده شاید 10 بار کدخدا فرستادم که شاید بیاد سر زندگیش و همچنین خانمم هیچ مدرکی دال بر اینکه من مورد آزار قرارش دادم یا اینکه براش کوتاهی کردم نداشت و حالا میخواهم از قاضی مربوطه بابت تناقض در رای صادره شکایت کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر نمیرسد شکایت شما موجه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.
جهت شکایت می توانید به دادسرای انتظامی قضات مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت شما به نتیجه نخواهد رسید
ولی میتوانید در دادگاه انتظامی قضات شکایت خود را مطرح نمایید