مشاوره حقوقی رایگان - شعبه تجدید نظر دیوان

با سلام ، بنده به اتهام ارتکاب اعمال خلاف شئون نظامی در کمیسیون رسیدگی به تخلفات کارکنان ناجا به تنزیل دايم (چهارسال) یک درجه تنبیه شدم، از طریق دیوان شکایت کرده که شعبه بدوی از رای کمیسیون ایراد شکلی گرفته و رای را به نفع من صادر کرد و در رای نوشته شده که با فرض صحت تخلف انتسابی باید تنزیل به صورت موقت و حداکثر دو سال اعمال ميشد. حال ناجا به رای شعبه بدوی اعتراض نموده که پرونده به تازگی به تجدید نظر ارجاع شده است. 1_آیا رای شعبه بدوی دیوان به واسطه اعتراض ناجا نقض میگردد 2_من چگونه میتوانم اعتراض ناجا را ببینم تا من هم با لایحه ای از خودم دفاع کنم.3-آیا شعبه تجدید نظر هم از نظر شکلی و هم ماهوی موضوع را بررسی میکند؟ تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی است لذا از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارید به شعبه دیوان اعتراض کنید و دلایل خود را ارایه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
زمان قابل پیش بینی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیز می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید. زمان قابل پیش بینی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت بررسی واظهارنظر باید رویت گردددر صورت تمایل به ارسال مدارک از پنل ارسال استفاده نمایید