مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد موجر و مستاجر

درود بر شما .. بنده خانه ام را به یک نفر اجاره دادم و قرارداد بسته شد حق بنگاهی هم پرداخت کردم ولی قبل از اجرای قرارداد با توافق طرفین قرارداد را فسخ کردیم در این بین پولی که به بنگاه پرداخت کردم چه میشود ؟ آیا درست است به معامله ای که انجام نشده حق بنگاه تعلق گیرد ؟ چگونه میتوانم پولم را پس بگیرم ؟ ممنون میشوم اگر پاسخ دهید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اگر بنگاه باعث فسخ نبوده باشد ، در اینصورت حق الزحمه و کمیسیون بنگاه باید بطور کامل پرداخت شود منتها عرفا در اینگونه موارد ، با بنگاه تفاهم کرده و مبلغی کمتر از کمیسیون کامل که مورد رضایت بنگاه باشد به وی می پردازند هرچند همانگونه که گفتم ، بنگاه مستحق کمیسیون کامل است موفق باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حق دلالی به بنگاه‌ها تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام کمیسیون بنگاه باید پرداخت بشود ولی هزینه کمیسیون بر عهده طرفی است که عقد را فسخ کرده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت حق العمل بنگاهی باید پرداخت شود.