مشاوره حقوقی رایگان - واحد اجاره ای

سلام ، اگر کسی یازده سال وسایلش رو در خانه ی کسی گذاشته باشه و نیاد ببره چکار باید کرد. الان ما می خواهیم این خانه را به شخص دیگری اجاره بدهیم 2 تا از اتاق ها رو بسته و رفته از ایشان تلفن و آدرسی نداریم از سال 88 تا الان از ملک هم نتوانسته ام استفاده کنم الان هم می خواهم تعمیرات انجام بدهم وا جاره بدهم چکار کنیم لطفا راهنمایی بفرمائید.ممنون
علی صالح

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست خلع ید توسط متخصص مطرح کنید بهتر است از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مستاجر است و قرارداد اجاره دارید دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
دادخواست خلع ید توسط متخصص مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست تخلیه منزل را در دادگاه مطرح نمایید و سپس درخواست تعیین امین برای نگهداری وسائل
را نمایید