مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فرزند دختری طلاق

سلام خسته نباشید. من از همسر اول 6 سال بود جدا شدم توافقی و هیچ چیزی نگرفتم همه رو بخشیدم و تنها دخترم که 15 سالش بود با خودمو آوردم و پدرش تو این مدت هیچ پول یا نفقه برای دخترم نمیریخت بعد 6 سال دخترم رفت پیش پدرش و من و گفت میخواد با پدرش زندگی کن پدرش گفت که میخواد که نگهش دار و من رو اعتماد اینکه دیگه با پدرش و خیالم راحت ازدواج کردم اما تا فهمید من ازدواج کردم دخترم بیرون کرد و شوهر دوم من قبول نکرد دخترم و الان دخترم 20 سالش هرچی بهش میگم بیا با من زندگی کن قبول نمی کنه میگم من 20 سالم و میخوام تنها زندگی کنم من میتونی منو مجبور کنی که بیام پیشت میخواستم ببینم من میتونم اون تنها زندگی کن و اگه من بزار بیارش میتونه از من شکایت کن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می توانند اما شما همچنان پیگیری کنید چون در این سن شاید بخواهند تنها باشد اما بعدا پشیمان می شوند و از مسیر زندگی دور می شوند.انشااله خداوند توقیف حاصل نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سن رشد ایشان می‌تواند مستقل عمل نماید ولیکن در جهت حفظ ومصلحت خانواده نسبت به پیگیری بازگشت ایشان اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دختر 20 ساله مستقل است و تحت حضانت والدین نمی باشد و میتواند مستقل زندگی کند