مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه از کارفرما

سلام. من به خاطر سختی کار تاندوم ارنج چپم کشیده و ورم کرده بعد از تزریق و گچ گرفتن به مدت 2 ماه استعلاجی بهبود حاصل نشد و باید عمل شود بعد از باز کردن گچ و برگشت به کار و کارکرد به مدت 2 ماه اخراج شدم حالا میشود از صاحب کار بابت دیه شکایت کرد و دیه من چقدر میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه صدمات در حین انجام وظیفه صورت گرفته باشد می تواند شکایت خود را طرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه صدمات در حین کار صورت گرفته باشد می توانید شکایت خود را مطرح کنید.